Mer än bara disco -

många användningsområden

Konferens och yoga

Det finns en mängd användningsområden för dessa lurar. Störst är Silent Disco, men även koncepten Silent Conference och Silent Yoga är väletablerade utomlands. Det handlar precis som namnen berättar, om att använda lurarna vid konferens och yoga.

SILENT CONFERENCE

Silent Conference är ett koncept med hörlurar till konferens, vilket möjliggör att ha upp till tre föreläsare igång samtidigt, i samma lokal. Eller så kan man ha en föreläsning på flera språk med hjälp av live-tolkar, som talar i respektive kanal. 

Möjligheterna är många och fördelarna likaså:
ENGAGEMANG! Att ta bort allt ljud runtomkring när någon talar, bidrar till att åhöraren är mer fokuserad på talaren och lättare tar till sig budskapet.
MAXIMERA UTRYMMET! Maximera användningen av era lokaler och leverera mer innehåll än tidigare. Ett s.k Silent Conference bidrar till möjligheten att ha tre talare i samma lokal samtidigt.
FLERA SPRÅK! Låt även utländska delegater få lyssna på konferensen på sitt eget språk med översättning live i lurarna.
KREATIVITET! Vår utrustning fungerar i många timmar, även utan elektricitet, så varför inte lägga en föreläsning på ängen, i skogen eller vid havet? Lurarna/sändarna kan fungera på upp till 200 eller 500 meters håll.
OPTIMERA DAGEN! Kör en konferens på dagen och en fest på kvällen – två koncept i ett med denna utrustning.

SILENT YOGA

Silent Yoga är jättestort internationellt. Med lurarna kan man under ett yogapass verkligen fokusera på sin meditation då man stänger ute ljud utifrån, endast den softa bakgrundsmusiken och yogalärarens lugna instruktioner hörs. Med lurarna kan man även välja kanske en ännu mer inspirerande plats att ha yogaklasserna på. Kör ett pass utomhus, kanske i en park, på en strand, på en äng eller varför inte på klipporna! Kontakta oss för utbildning i Silent Yoga.

Titta gärna på klippen av Nazco Sales and Marketing och Big Review TV, som beskriver Silent Yoga-konceptet.


SENIOR SILENT DISCO and THERAPY

Ett annat sammanhang för Silent Disco, är inom demensterapi och äldrevård generellt. Fantastiskt hur musik påverkar människan! Det värmer att se glädjen av musik och dans, som en del av terapin! Tänk om fler kunde kombinera stillasittande och kanske för mycket TV-tittande, med dans, musik och glädje tillsammans, vilket man kan se i nedan klipp, från 60 second Docs, Australien:

Stäng meny