Silent Disco -
ett genialt nöjes­koncept


SILENT DISCO

Konceptet för företag, privatpersoner, klubbar, festivaler, event och konferenser, yogaklasser eller, eller, eller…användningsområdena är många! Val av plats för tillfället är också helt flexibelt – inne eller ute, med el eller utan!

VÄLJ/BYT LÅT NÄR DU VILL OCH STYR VOLYMEN SJÄLV

Musik och dans är väl något som de allra flesta uppskattar. Det är däremot långt ifrån att man alltid tycker om musiken som spelas när man är ute och dansar. Så man ”trampar på” och inväntar nästa låt och hoppas att det kommer en som är bättre. Detta känner nog de flesta igen. Men med dessa lurar, kan man byta låt om man vill, när man vill och hur ofta man vill. Välj mellan tre musikkanaler och reglera dessutom volymen själv!

FÄRGEN PÅ LED-LJUS VISAR VILKEN MUSIK ALLA LYSSNAR PÅ

Beroende på vilken musikkanal man väljer att lyssna på, så lyser lurarna med ett LED-ljus antingen i blått, rött eller grönt. Denna visuella effekt bidrar till en himla kul effekt på dansgolvet, när man ser vilka som lyssnar och dansar till samma låt som man själv. Det blir ofta en kul connection med andra på dansgolvet, och inte bara med sina vänner.

SLIPP ÖVERRÖSTA MUSIKEN I LOKALEN- MUSIKEN ÄR I LURARNA

Vill man inte dansa alls en stund, kan man sitta och prata i en mer normal samtalston, utan att behöva överrösta musiken – den är ju i lurarna! Samtidigt kan man kan spana in dansgolvet. Det är en annorlunda upplevelse att se folk stå och dansa till musik, som man inte hör utan att ha på sig lurarna. Dessutom får man lyssna till skönsången från dansgolvet, för det är nästan omöjligt att inte börja sjunga när man har lurarna på!


För de flesta tillfällen, var som helst

När eller var man kör ett Silent Disco finns inga regler för. Om man har ett AW, ett kundevent, ett jubileum eller vad som helst, är det oftast uppskattat som huvudtema eller så har man det som en parallell grej. Fördelen är att man kan ta med utrustningen och sätta upp konceptet i princip var som helst. Varför inte förlägga t ex AW:n utomhus nästa gång – så länge det är uppehåll förstås – eller så sätter man upp partytältet som skydd för eventuella skurar. Sommar som vinter. I gröngräset som i snön. På ängen eller på stranden.

Tack vare vår alternativa, 100% batteridrivna utrustning, kan man även vistas på ställen utan elektricitet!

 

Så här enkelt fungerar vår utrustning

Utrustningen riggar du superenkelt själv, ingen teknisk kunskap krävs och tydlig instruktion medföljer, så det tar inte mer än några minuter att köra igång! Du ansluter bara sändare till eluttag (om du inte använder batteridrivna sändare) och smartphones, iPads eller DJ-stationer, sätter på din favoritspellista och shufflar – klart! Nu skickar du ut din favoritmusik till obegränsat antal hörlurar med upp till 500 meters räckvidd. Så varför nöja dig med att dansa på dansgolvet? Dansa ut i skogen, på gatan, i trädgården, på stranden, på takterassen, på bryggan… välj själv!

Stäng meny