Om oss -
Silent Disco Sweden West

Bakgrund

SILENT DISCO SWEDEN etablerades i Stockholm våren 2017 och är Sveriges första Silent Disco-företag. Detta har lett till att konceptet Silent Disco sedan start har körts på ett hundratal olika fester och events runtom i landet. Responsen har varit fantastisk och därför har konceptet expanderats  med:

SILENT DISCO SWEDEN – WEST

Vi på Silent Disco Sweden-WEST, i just väst, startade upp hösten 2018 och finns på Sveriges västkust och däromkring, men vi hyr ut Silent Disco-utrustning till kunder i hela Sverige. Våra lurar älskar att resa! 🙂

Besök gärna våra kollegor i Stockholm, Silent Disco Sweden, här

 

Silent Disco väst


Frågor? Önskemål? Offertförfrågningar?

Vi på SILENT DISCO SWEDEN – WEST  jobbar mest på Sveriges västkust, från trakterna kring Bohuslän och Göteborg, mot Varberg, Falkenberg, Halmstad och vidare neråt, inåt landet. Men vi hyr inte bara ut utrustning för Silent Disco i väst, utan oavsett var ni finns, välkomnar vi såklart alla förfrågningar!

Vi gillar att höra från våra kunder! Välkommen att ringa, maila eller skicka oss ett meddelande via formuläret här!

Silent disco väst hörlur

Silent Disco historia

Redan 1969 kunde man i en finsk (!) science fiction-film se karaktärer dansa med hörlurar under en fest. I början av 1990-talet, använde eko-aktivister hörlurar vid utomhusfester för att minimera ljud”föroreningar” och inte störa det lokala djur- och växtlivet.  1994 i England var det dags för konceptet i 5 dagar på Glastonbury Festival, som är världens största festival ute i det gröna. Åren snurrade på och konceptet utvecklades. Någonstans runt 2005 började man använda termen ”Silent Disco”. Vill du läsa lite mer ingående, kan du läsa på Wikipedia.

Stäng meny